Agar - 1 op - 100 gr

Udostępnij:
Symbol:S-162
Cena: 8.82
Ilość (opakowanie):
Dostępność: 38 opakowanie
Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.

Opis

Produkt silnie wiążący stosowany w produkcji cukierniczej do wszelkiego rodzaju pianek - typu ptasie mleczko można także go stosować zamiast żelatyny Ważną cechą agaru jest to, iż po zastygnieciu można go ponownie podgrzewać . Agar należy rozpuścić w wodzie dokładnie !!  -rozpuszcze sie w temperaturze około 85-95 stopni Celsjusza  ,w temperaturze 32do 35  stopni zaczyna już "ściągać" zatem wiemy jak rozpuszczać i wiemy kiedy zacznie nam stabilizować produkt który akurat wykonujemy ( już temperatura pokojowa wystarcza nie musimy produktu schładzać no i nie musimy się obawiać że w temperaturze pokojowej cos nam "popłynie")  Agar ma równiez zastosowanie w różnego rodzaju dietach gdyż jest to produkt pochodzenia roslinnego - wyciąg z alg morskich . Jeśli chcecie coś wiecej dowiedzieć sie o Agarze i jak go stosować poszperajcie nieco w internecie - tam także sie dowiecie:)))

Opinie i oceny (0)

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Komentarze i opinie mogą dodawać tylko zalogowani Klienci.

Inni Klienci kupili również:

Produkty podobne:

Copyright

Copyright © 2012

Zapraszamy do przysyłania na nasz adres kontrans1@wp.pl zdjęć swoich produktów wraz z opisem ich powstania lub ciekawa historią która im towarzyszy.Najciekawsze i najbardziej oryginalne zamieścimy na naszej stronie  na Facebooku   https://www.facebook.com/tupciakowo - niech inni chociaż nacieszą oko skoro nie mogą nacieszyć podniebienia :)

Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni