• Stabilizator do śmietany Alaska express - jabłko 250g

Symbol: S-192

Dodatek smakowo zagęszczający do produkcji tortów, ciast, rolad i deserów na bazie bitej śmietany

23.78
kg Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 0.25 kg
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność 3 kg

Alaska zawiera dość duże kawałki owoców liofilizowanych czarnej porzeczki które po obróbce z wodą nabrzmiewają i są dobrze widoczne .

Smak i wygląd  w połączeniu z dobrym biszkoptem czy to na tort czy ciastka z bitą śmietaną galaretką czy też tzw bankietówek  względnie rolad robią wrażenie.

Receptura podstawowa 

200 g - alaska

250 g woda ( temp 20-25 st.)

1000 g bita śmietana bez cukru

Alaskę wymieszać z wodą. Ubitą śmietanę dodawać w dwóch fazach, mieszać rózgą cukierniczą ,pozostawić na chwilę do ściągnięcia 

Można zamrażać.

Dodatek smakowo zagęszczający do produkcji tortów, ciast, rolad i deserów na bazie bitej śmietany

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie