• Ciasto Komplet półkruche - 1 kg

Symbol: S-187

100% mieszanka ciasta o kruchej i delikatnej konsystencji pod owoce

13.01
opakowanie Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 1 opakowanie
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność 6 opakowanie

Doskonała 100% mieszanka do wypieku ciasta kruchego pod owoce  -informacje i receptury na folderach firmowych.zamieszczonych jako zdjęcia produktu. do szybkiego uzyskania blatów kruchych pod serniki,tarty owocowe , jabłeczniki itp.Nie trzeba wałkować - ciasto wyrabiane do konsystencji kruszonki.

Receptura podstawowa na 1 blachę(forma 40x60)

Komplet półkruche - 2000 g

margaryna 70%      -1000 g

owoce ( różne , mrożone 2000 g

Saftbinder( środek wiążący owoce) -50g  (dostępny w naszej ofercie - symbol:  S-184)

Razem:      5050g.

Składniki ciasta połączyć,wyrobić na jednolitą ,sypką kruszonkę. Wyłożyć do formy z papierem do pieczenia - wierzch posypać

Saftbinderem a następnie ułożyć obtoczone w nim owoce.Upiec.

Temp pieczenia 180-190 stopni Celsjusza 

czas pieczenia -60 min.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie