Sortuj według:

Gilotyna do obcinania papieru z roli ( papier najczęściej 10 kg, rola szerokości 50 cm) do montażu w różnych miejscach - info z instrukcji montażu Do gilotyny można osobno dokupić nóż piłkowany (pokazany jest w instrukcji montażu) - jednakże nie występuje w wyposażeniu podstawowym gilotyny, bez tego noża urządzenie także spełnia doskonale swoją rolę .Urządzenie bardzo wygodne i praktyczne -pozwala na dużą oszczędność papieru (odrywamy tylko tyle z roli ile w danym momencie potrzebujemy)

Cena: 637.64
Dostępność: 2 opakowanie
Producent: Thermohauser

Łopatka kontowa o długości płaszczyzny roboczej 18 cm szerokość łopatki 3,5 cm.wykonana ze stali nierdzewnej

Cena: 90.00
Dostępność: 5 szt.
Producent: Thermohauser

Łopatka kątowa o wymiarach 19x7,5 cm wykonana ze stali nierdzewnej - do nakładania większych kawałków ciasta,lub pizzy. Sprzęt bardzo profesjonalny i o dużej trwałości.

Cena: 139.70
Dostępność: 9 szt.
Producent: Thermohauser

Łopatka kątowa o długości powierzchni roboczej 17 cm i szerokości 9 cm. Przeznaczona do przenoszenia kostek ciasta ,małych tortów z blachy  lub podstawy roboczej na podkładki ,serwetki

Cena: 120.79
Dostępność: 9 szt.
Producent: Thermohauser

Łopatka kątowa z niebieskim plastikowym uchwytem. długość powierzchni roboczej  11 cm szerokość 9 cm lekko stożkowej. Typowa łopatka do przekładania pokrojonego w kostki ciasta - z blach produkcyjnych do witryny sklepowej

Cena: 129.80
Dostępność: 3 szt.
Producent: Unia Europejska

Łopatka kątowa połączona z nożem - bardzo praktyczna pomoc w krojeniu i nakładaniu kawałków ciasta.Wykonana ze stali nierdzewnej,jedna z krawędzi łopatki ma ostrze piłkowane bardzo ostre.

Cena: 68.63
Stara cena: 70.00
Dostępność: 1 szt.
Producent: Schneider

Nacinak do zdobienia ciasta,pieczywa itp Stosowany przed wypiekiem po wygarowaniu ciasta (drożdżowe) lub w trakcie pieczenia (po zapieczeniu wierzchu by ukierunkować wyrost pieczonego ciasta)

Cena: 14.76
Dostępność: 5 szt.
Producent: Unia Europejska

Nacinak do zdobienia ciasta,pieczywa itp Stosowany przed wypiekiem po wygarowaniu ciasta (drożdżowe) lub w trakcie pieczenia (po zapieczeniu wierzchu by ukierunkować wyrost pieczonego ciasta)

Cena: 14.76
Dostępność: 3 szt.
Producent: Unia Europejska

Nacinak do zdobienia ciasta,pieczywa itp Stosowany przed wypiekiem po wygarowaniu ciasta (drożdżowe) lub w trakcie pieczenia (po zapieczeniu wierzchu by ukierunkować wyrost pieczonego ciasta)

Cena: 14.76
Dostępność: 1 szt.
Producent: Unia Europejska

Nacinak do zdobienia ciasta,pieczywa itp Stosowany przed wypiekiem po wygarowaniu ciasta (drożdżowe) lub w trakcie pieczenia (po zapieczeniu wierzchu by ukierunkować wyrost pieczonego ciasta)

Cena: 14.76
Dostępność: 6 szt.
Producent: Unia Europejska

Nóż cukierniczy - drobna piłka wąski o długości ostrza 36 cm ,wysokości 3 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.

Cena: 136.31
Dostępność: 1 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy do ciasta o długości ostrza 36 cm.Ostrze z drobną piłką typowe do krojenia ciasta ,zapobiegające kruszeniu i zapewniające precyzje cięcia. Może być również stosowany do krojenia tortowych biszkoptów w plastry.

Cena: 141.08
Dostępność: 2 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - o długości ostrza 26 cm ,wysokości 3,4 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 95.87
Dostępność: 1 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - o długości ostrza 26 cm ,wysokości 2,0 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 85.20
Dostępność: 0 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - o długości ostrza 31 cm ,wysokości 3,4 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 98.87
Dostępność: 3 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - ostrze gładkie i drobna piłka (dwustronny)- o długości ostrza 26 cm ,wysokości 3,5 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 98.70
Dostępność: 2 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - ostrze gładkie i drobna piłka (dwustronny)- o długości ostrza 31 cm ,wysokości 3,5 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 135.20
Dostępność: 2 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - ostrze gładkie i drobna piłka (dwustronny)- o długości ostrza 36 cm ,wysokości 3,5 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 145.20
Dostępność: 1 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - o długości ostrza 26 cm ,wysokości 2,0 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 85.20
Dostępność: 2 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - o długości ostrza 31 cm ,wysokości 3,4 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 98.87
Dostępność: 0 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż cukierniczy - o długości ostrza 36 cm ,wysokości 3,4 cm ma szczególne zastosowanie w krojeniu tzw, rantów tortowych -biszkoptów na plastry w celu nasączania ponczem i nakładania kremu,nadzienia lub stabilizowanej bitej śmietany.Jednostronnie tępy grzbiet.Często używany łopatka do rozprowadzania kremu.(zależy od "szkoły" rozprowadzania i wyrobienia nadgarstka.)

Cena: 106.94
Dostępność: 1 szt.
Producent: Thermohauser

Nóż dekoracyjny serce - 3 cm wykonany ze stali nierdzewnej.do wycinania serduszek z różnych gatunków owoców a także warzyw.

Cena: 40.59
Dostępność: 0 szt.
Producent: Unia Europejska

Copyright

Copyright © 2012

Zapraszamy do przysyłania na nasz adres kontrans1@wp.pl zdjęć swoich produktów wraz z opisem ich powstania lub ciekawa historią która im towarzyszy.Najciekawsze i najbardziej oryginalne zamieścimy na naszej stronie  na Facebooku   https://www.facebook.com/tupciakowo - niech inni chociaż nacieszą oko skoro nie mogą nacieszyć podniebienia :)

Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni