Sortuj według:

Masa cukrowa do koronek w proszku - 250 gr do rozrobienia z wodą (można dodać barwnik by uzyskać koronkę kolorową najczęściej jednak robi się koronkę białą) otrzymaną masę nanosimy na matę silikonowa do koronek.

Cena: 60.09
Dostępność: 3 opakowanie
Producent: Dekor Pol

Wałek do mas cukrowych i marcepanu z różnymi końcami( okrągły i szpic. Zakończenia pozwalają na profilowanie ,masy,i wykonanie określonych elementów ,załamać,wklęśnięć i wypukłości- zależnie od inwencji cukiernika.

Cena: 130.91
Dostępność: 1 szt.
Producent: Thermohauser

Copyright

Copyright © 2012

Zapraszamy do przysyłania na nasz adres kontrans1@wp.pl zdjęć swoich produktów wraz z opisem ich powstania lub ciekawa historią która im towarzyszy.Najciekawsze i najbardziej oryginalne zamieścimy na naszej stronie  na Facebooku   https://www.facebook.com/tupciakowo - niech inni chociaż nacieszą oko skoro nie mogą nacieszyć podniebienia :)

Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni