Masa cukrowa do koronek w proszku - 250 gr do rozrobienia z wodą (można dodać barwnik by uzyskać koronkę kolorową najczęściej jednak robi się koronkę białą) otrzymaną masę nanosimy na matę silikonowa do koronek.
Wałek do mas cukrowych i marcepanu z różnymi końcami( okrągły i szpic. Zakończenia pozwalają na profilowanie ,masy,i wykonanie określonych elementów ,załamać,wklęśnięć i wypukłości- zależnie od inwencji cukiernika.
Zestaw do obróbki mas cukrowych ,marcepanu,masy Ticcino itp. składa się z 15 elementów.W zasadzie niezbędnik każdego kto chce popróbować swoich sił w obróbce tych surowców.
1.Oferowane przez nas produkty są delikatne i wymagają bardzo starannego pakowania - dokładamy wszelkich starań by temu zadaniu sprostać.
2.Każda przesyłka wysyłana ze sklepu jest ubezpieczona.
3.Wysyłamy przesyłki bez zbędnnej zwłoki - tak szybko jak tylko jest to możliwe.
4 Gdy poniosą Cię nerwy - skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż lek niewłaściwie stosowany może zaszkodzić .. itd itp -- może jednak lepiej skontaktuj się lub napisz do nas - wspólnie -na pewno coś zaradzimy :))
Używamy cookies m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce cookies.
Proszę czekać ...
Informacja
Zalogowano poprawnie
Produkt został dodany do koszyka
Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.
Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.