-
Ciasto Komplet półkruche - 10 kg
100% mieszanka ciasta o kruchej i delikatnej konsystencji pod owoce
Ilość w opakowaniu | 1 opakowanie |
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | 13 opakowanie |
Kod kreskowy | |
EAN |
Doskonała 100% mieszanka do wypieku ciasta kruchego pod owoce -informacje i receptury na folderach firmowych.zamieszczonych jako zdjęcia produktu. do szybkiego uzyskania blatów kruchych pod serniki,tarty owocowe , jabłeczniki itp.Nie trzeba wałkować - ciasto wyrabiane do konsystencji kruszonki.
Receptura podstawowa na 1 blachę(forma 40x60)
Komplet półkruche - 2000 g
margaryna 70% -1000 g
owoce ( różne , mrożone 2000 g
Saftbinder( środek wiążący owoce) -50g (dostępny w naszej ofercie - symbol: S-184)
Razem: 5050g.
Składniki ciasta połączyć,wyrobić na jednolitą ,sypką kruszonkę. Wyłożyć do formy z papierem do pieczenia - wierzch posypać
Saftbinderem a następnie ułożyć obtoczone w nim owoce.Upiec.
Temp pieczenia 180-190 stopni Celsjusza
czas pieczenia -60 min.