• Krem budyniowy termostabilny Daniela 10 kg

Symbol: S-033

Termostabilny krem budyniowy nadaje sie do zapiekania i zamrożenia.Wyjątkowa duża stabilność i niskie dozowanie 300-350 gr na 1l. wody

17.89
kg Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 10 kg
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność 10 kg

Receptura podstawowa:

Krem Daniela - 350 gr

woda zimna   -1000gr

------------------------

razem        1350 gr



Wymieszać składniki  i wyrobić na gładką masę (min 2 minuty) mniejsze ilości można mieszać rózgą. Do zamrożenia dawka kremu winna wynosić 350 gr do  typowego wykorzystania wystarczy 300g na 1l. wody.Po wymieszaniu dobrze jest odstawić na około 3 minuty przed wykorzystaniem.Doskonały do drożdżówek ciast z owocami i kremem budyniowym.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie