-
Krem budyniowy termostabilny Daniela 10 kg
Symbol:
S-033
Termostabilny krem budyniowy nadaje sie do zapiekania i zamrożenia.Wyjątkowa duża stabilność i niskie dozowanie 300-350 gr na 1l. wody
17.89
Ilość w opakowaniu | 10 kg |
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | 10 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Receptura podstawowa:
Krem Daniela - 350 gr
woda zimna -1000gr
------------------------
razem 1350 gr
Wymieszać składniki i wyrobić na gładką masę (min 2 minuty) mniejsze ilości można mieszać rózgą. Do zamrożenia dawka kremu winna wynosić 350 gr do typowego wykorzystania wystarczy 300g na 1l. wody.Po wymieszaniu dobrze jest odstawić na około 3 minuty przed wykorzystaniem.Doskonały do drożdżówek ciast z owocami i kremem budyniowym.