- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    
						
						0,00 zł
    
    0
  
    - 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    - 
              
Krem budyniowy termostabilny Daniela 10 kg
 
                
              
            Symbol:
              S-033
            
        
      Termostabilny krem budyniowy nadaje sie do zapiekania i zamrożenia.Wyjątkowa duża stabilność i niskie dozowanie 300-350 gr na 1l. wody
                          
                          
        
            17.89
        
        
                
        
        
        
      
        
      
            
          | Ilość w opakowaniu | 10 kg | 
| Wysyłka w ciągu | natychmiast | 
| Dostępność | 
            
                
                  
                
                 | 
        
| Kod kreskowy | |
| EAN | 
Receptura podstawowa: 
Krem Daniela - 350 gr 
woda zimna   -1000gr 
------------------------ 
razem        1350 gr 
Wymieszać składniki  i wyrobić na gładką masę (min 2 minuty) mniejsze ilości można mieszać rózgą. Do zamrożenia dawka kremu winna wynosić 350 gr do  typowego wykorzystania wystarczy 300g na 1l. wody.Po wymieszaniu dobrze jest odstawić na około 3 minuty przed wykorzystaniem.Doskonały do drożdżówek ciast z owocami i kremem budyniowym.