• Rant cukierniczy 12 cm - 1 szt

Symbol: DS-038

Rant cukierniczy o średnicy 12 cm wysokości 6 cm wykonany z blachy nierdzewnej

Brak towaru
25.12
Wpisz swój e-mail
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność 0 szt.

Rant stawiamy na blasze na której leży papier do pieczenia,folia teflonowa lub silipat względnie owijamy spód rantu kawałkiem papieru do pieczenia.Po wypieku biszkoptu zdejmujemy papier i obkrawamy nożem cukierniczym wokół krawędzi rantu by wyjąć z niego biszkopt. Następnie po ostygnięciu kroimy nożem cukierniczym z drobną piłką w plastry celem nakropienia i przełożenia plastrów nadzieniem,kremem lub zestabilizowaną bitą śmietaną o smaku w jakim chcemy zrobić tort.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie