-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Rant cukierniczy 12 cm - 1 szt
Symbol:
DS-038
Rant cukierniczy o średnicy 12 cm wysokości 6 cm wykonany z blachy nierdzewnej
Wpisz swój e-mail |
Ilość w opakowaniu | 1 szt. |
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | 0 szt. |
Rant stawiamy na blasze na której leży papier do pieczenia,folia teflonowa lub silipat względnie owijamy spód rantu kawałkiem papieru do pieczenia.Po wypieku biszkoptu zdejmujemy papier i obkrawamy nożem cukierniczym wokół krawędzi rantu by wyjąć z niego biszkopt. Następnie po ostygnięciu kroimy nożem cukierniczym z drobną piłką w plastry celem nakropienia i przełożenia plastrów nadzieniem,kremem lub zestabilizowaną bitą śmietaną o smaku w jakim chcemy zrobić tort.