- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
 
						
						- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
- 
              Stabilizator do śmietany Eden tiramisu 200 gr
 
                 
              Stabilizator w proszku do bitej śmietany o smaku tiramisu
| Ilość w opakowaniu | 1 opakowanie | 
| Wysyłka w ciągu | natychmiast | 
| Dostępność |  | 
Stosowany do stabilizowania ubitej śmietany zamiast żelatyny. Można dodać owoców wedle własnego uznania bilansując zawartość wody. 
dawka: na 1000 g ubitej śmietany 250 ml wody (temp 20 st.C ) i 200 g stabilizatora. 
Sposób przyrządzania : 
1 schłodzoną śmietanę (30% min) ubić bez    
cukru 
2 odważoną ilość edenu wsypać do wody i    
dokładnie wymieszać 
3 połączyć ze śmietaną dokładnie mieszając. 
Do mieszania najlepiej użyć rózgi cukierniczej , i co ważne najpierw ubić śmietanę gdyż stabilizator po wymieszaniu z wodą zaczyna  stopniowo gęstnieć i jeśli nie mamy jeszcze ubitej śmietany - może być kłopot.Ciastka ze śmietaną stabilizowaną Edenami możemy zamrażać . Data ważności  podane na etykiecie produktu