Tutka- tylka 10 mm karbowana zamknieta- 1 szt.

Udostępnij:
Symbol:DS-337
Cena: 11.50
Ilość w opakowaniu: 1 szt.
Ilość (szt.):
Dostępność: 18 szt.
Maksymalna ilość dla możliwych parametrów produktu została osiągnięta.

Opis

Tylka - zwana także tutką ( zależnie od regionu) Stalowa   karbowana o średnicy 10 mm do wyciskania masy kremowej,bitej śmietany. masy budyniowej, majonezu, pasty rybnej ,itp.

Wkładana w worek do szprycowania płócienny impregnowany lub foliowy ( chropowaty z zewnątrz i z gładką powierzchnią wewnątrz worka) stanowi podstawowe narzędzie pracy każdego cukiernika.Działa tylko w zestawie z workiem do szprycowania :)oraz skrobką którą nakładamy do worka masę którą chcemy wyszprycować. Tylkę i wielkość worka zawsze dobieramy w zależności od tego

1 Ile masy jest do wyciśnięcia

2 Jaką ma konsystencję,gęstość i twardość

3 Jaki wzór chcemy uzyskać

4 czy to ma być dekorowanie produktu

5 czy to ma być porcjowanie produktu do dalszej obróbki ( np popularna beza,ciasto parzone na eklerki czy ptysie.

Inni Klienci kupili również:

Produkty podobne:

Copyright

Copyright © 2012

Zapraszamy do przysyłania na nasz adres kontrans1@wp.pl zdjęć swoich produktów wraz z opisem ich powstania lub ciekawa historią która im towarzyszy.Najciekawsze i najbardziej oryginalne zamieścimy na naszej stronie  na Facebooku   https://www.facebook.com/tupciakowo - niech inni chociaż nacieszą oko skoro nie mogą nacieszyć podniebienia :)

Proszę czekać ...

Informacja

Zalogowano poprawnie

Produkt został dodany do koszyka

Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić.

Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka.

Informacja

Produkt został dodany do przechowalni