-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Tylka ,tutka, końcówka do nadziewania pączków - 4mm
Symbol:
DS-001
Tylka do ręcznego nadziewania pączków - średnica otworu 4 mm
17.56
| Ilość w opakowaniu | 1 szt. |
| Wysyłka w ciągu | natychmiast |
| Dostępność |
|
Do zastosowania wraz z workiem do szprycowania,pączki można nadziewać marmoladą,kremem budyniowym ,czekoladą ,powidłami -należy zwrócić uwagę na odpowiednią konsystencję masy którą się nadziewa i zawarte w niej drobiny owoców - nie mogą być większe niż średnica rurki nadziewającej.Radzę zastosować także dość solidny worek