- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
 
						
						- 
      Koszyk jest pusty
- 
      x
- 
              Żel do glazurowania 1 op ( 20 gr)
 
                 
              Żel do nadawania połysku ciastom owocowym.owocom itp.przeźroczysty,nadający się do mrożenia odporny na działanie kwasów.Zapobiega obsychaniu owoców. Może być podgrzewany dowolną ilość razy.
| Wysyłka w ciągu | natychmiast | 
| Dostępność |  | 
| Kod kreskowy | |
| EAN | 
Przepis podstawowy: 
Glanz klar ( żel w proszku) - 20 gr 
cukier                      - 250 gr 
woda                        - 1000 gr 
Żel wymieszać z cukrem(na sucho - cukier lepiej jak jest drobnoziarnisty)następnie dodać wodę ( zamiast wody może być sok owocowy,odciek z puszki z owocami lub kompot) Jeżeli sok jest b słodki trzeba dodać mniej cukru bo produkt końcowy może być za słodki. 
Zagotować, gotować przez 1 minutę.Gotową ciepłą masę nanosić na tort,lub owoce,ciasto z owocqmi lub muffinki.Niewykorzystany żel po ostygnięciu chowamy do lodówki,lub zamrażarki ,gdy chcemy użyć go ponownie podgrzewamy i nanosimy na powierzchnię którą chcemy glazurować.